Osmonkääpä esiintyi eilen hienosti Hyvinkään näyttelyssä Kaisin taitavassa ohjauksessa. Perroja oli ilmoitettu 15 kpl mukaan kisaan. Kannustusjoukoissa nähtiin lisäksi tuttuja kuonoja ja yksi syötävän söpö Ansa-pentu, ikää parikuukautta. Ihana riiviö.

Junnu-uros luokassa mittelivät toisistaan veljespari Osmo & Romeo. Molemmat pojat saivat ERI:n, mutta komea Romeo vei voiton ja nappasi samalla SERTin sekä lopulta myös VSP:n. Onnea komistus! Koska kukaan muu uros ei yltänyt erinomaiseen, sijoittui Osmo suoraan PU2:ksi ja sai VASERTin. Niin lähellä, mutta niin kaukana... Ihana mies! Tavoitteena oli kuitenkin saada edes se ERI.

Arvostelu:

Mallikas, ikäisekseen hyvärunkoinen, tarpeeksi vahvaraajainen uros. Hyvä pään malli, oikea ilme. Hyvät varma-asentoiset raajat. Tyypillinen kaula ja ylälinja. Hyvä, vahva askellus takana. Etuaskel voisi olla ulottuvampi. Ok karva tähän ikään. Esitetään hyvin. (Tuomari Elena Ruskovaara)

Myös siskotyttö Mila sai ERI:n ja sijoittui luokassaan ykköseksi. Onnea Milapila! Dian hieno menestys, ERI/1 ja PN2, mahdollisti myös kasvattajaluokkaan osallistumisen ja ROP-kasvattajahan sieltä tipahti hienon arvostelun kera. Hyvä Kaisi! Isossa kehässä tuomari taisi heittää arpaa sijoittuneista; tällä kertaa onni ei suosinut meitä. Onneksi sentään sää suosi, koska aurinko paistoi lämpimästi koko pitkän päivän.