Vietimme eilen 12 tuntia Suomen Spanieliliiton päänäyttelyssä Hyvinkäällä. Perroja oli ilmoittautunut mukaan 100 kpl: pentuja 9, uroksia 42 ja narttuja 49.

Junioriuroksia oli meidän luokassa 16 kappaletta. Saimme laatuarvostelusta ERIn ja kilpailuluokassa sijoituimme neljänneksi. Ihan mahtavaa! Esitin tällä kertaa Osmon itse ja täytyy myöntää, että olen pojasta ja itsestänikin aika ylpeä. Osmo esiintyi kauniisti, ilmeisesti siitäkin syystä, että mammaa ei pahemmin jännittänyt. Romeo-veikka sai myös ERIn ja sijoittui kolmanneksi. Myös Voitto-veli esiintyi Erittäin Hyvin. On meillä hienoja poikia! Paras uros kehässä ei yllättäen kumpikaan C-teamin nuorukaisista sijoittunut, kun vastassa oli mm. valioluokan komistukset.

Kolme veljestä: Voitto, Osmo ja Romeo. (kuva Sami Osenius)

Mä silmät luon ylös taivaaseen...vai sittenkin tuomariin. (kuva Sami Osenius)

Paras uros kehässä (first time ever). Me ensimmäisinä ja Romeo heti perässä. (Kuva Sanna)

Arvostelu suomennettuna:

Erittäin hyvä pää, jossa erinomainen pigmentti. Erittäin hyvä kaula ja selkälinja. Suorat etu- ja takaraajat. Erittäin hyvät liikkeet. (tuomari Juan Carlos Mora Carazo, Espanja)

Mila-sisko räjäytti potin omassa luokassaan, saaden ERIn ja luokkavoiton. Paras narttu -kehässä siskotyttö nappasi vielä PN3-sijoituksen ja Va-SERTin. Myös Dia vei valio-luokkansa voiton ja oli lopulta PN2. Hienoa!

Suurimman menestyksen koimme kuitenkin kasvattaja-luokassa. Osallistuimme luokkaan Dian, Romeon ja Milan kanssa. Olimme ensin ROP-kasvattajaryhmä, vieden voiton kahdesta muusta kasvattajaryhmästä. Tuomari kehui vielä erikseen Milaa, ennustaen tälle loistavaa tulevaisuutta. BIS-kasvattaja luokassa meitä vastaan kilpaili kuusi muuta rotua ja ryhmää. Sijoituimme lopulta BIS-kehässä toiseksi. Ihan mahtavaa!

Onnea vielä kaikille Caraydanin ihanille pörröperroille, omistajille ja erityisesti Kaisi-kasvattajalle! Ei voi muuta, kuin kiittää näin ihanasta pikku-miehestä. Kiitos!