Kuuma päivä, pitkähkö matka ja seuralaisen puuttuminen houkuttelivat jättämään Forssan näyttelyn 3.7.2010 väliin, mutta onneksi päätin kuitenkin saapua paikalle. Näyttelypaikka, HAMKin Mustialan yksikkö, oli aivan ihastuttava paikka. Perroja oli ilmoittautunut mukaan 15 kpl, mutta ainakin muutama oli jäänyt pois. Osallistujat nähdessäni oli heti jo hyvät fiilikset ja päätin, että nyt on pakko pärjätä. Olin meinaan suunnitellut ajavani Osmolle kesätukan heti seuraavana päivänä. Ja tulihan sitä menestystä.

ERI, NUK1, PU1, SERT ja VSP

"21 months old, good size, very nice body, good condition, good temperament, nice head, correct bite, correct neck, good angulations, good movement & handling, good coat"

tuomari Miodrag Vretenicic, Montenegro

En ole lyhyen näyttelyurani aikana nähnyt yhtä tehokasta ja nopeaa tuomaria, joten valitettavasti esim. ROP-koirasta minulla ei ole mitään käsitystä. Kehien välillä ehti hätäisesti juottaa koiraa ja sitten pitikin jo itse olla kehässä. Olen muuten vasta muutaman viimeisen näyttelyn aikana oppinut esittämään tuota koiraa. Miten se olikin aiemmin niin vaikeaa?

Tässä vielä kuva Osmosta samalta päivältä. Nyt saadaan rauhassa kasvatella turkkia ja kerätä ikää ja sitten joskus toivottavasti saadaan myös se viimeinen sertifikaatti.